2015

31/12 Overzicht 2015: 2 MTB-chrono 's, 1 duo-duathlon en 1 MTB-race, de LPC, de RVV, de Scheldeprijs, DddK en een 40-tal VTT 's. En vanaf nu een klasse-crosser onder mijn kont: 8,29 kg droog a/d haak en uitermate geschikt om STRAVA-segmentjes mee aan te vallen (als de benen nog even meewillen).


7/06 Langdorp Hagelandse chrono: de VTT die vroeger naast de chrono van 80 km werd georganiseerd was geschrapt en vervangen door een chrono van 50 km. Een haalbare afstand voor iemand die 4 weken eerder zijn sleutelbeen brak bij een val nabij de Chartreuzenberg in Holsbeek: nooit gedacht zo snel uit de lappenmand te kunnen geraken.

6/04 Merksem Olse bike challenge: zeer flauwe opkomst ondanks 't redelijke weer. Master Guido V droogt Stannard-gewijs de Bioracers af en wordt zelfs winnaar algemeen. Ene Carl T is verrassend 2de bij de Masters, vorig jaar zette ik hem nog op 5 min maar nu kreeg ik zelf dik 2 min aan m 'n been?


29/03 Putte Duo-duathlon: Totaal verzopen en extreem modderige editie. Neef Mattias VN loopt zeer verdienstelijk en zelf was ik niet slecht maar ook niet super, plek 9 van 29 werd ons deel.

22/02 Classic d' Alphen: Het parcours lag er ongewoon slijkerig bij dit jaar en met te weinig profiel op de banden voorzichtig moeten rijden. Fris kunnen finishen dus, ook al omdat 'k de crosser had laten staan voor de 29er. De Hollanders zorgden voor een heel knappe uitslagenpagina.